3 TIPURI DE PROIECTE DE DESIGN INTERIOR

3 TIPURI DE PROIECTE DE DESIGN INTERIOR

Salutare prieteni ai DIZEN-ului!

As vrea sa va vorbesc despre cele 3 tipuri de proiecte de design interior in acest articol.

Acum doua saptamani am sunat la cabinetul stomatologului meu pentru o programare la control.

Am fost programata sa merg acum 2 zile ( deci programarea a luat 2 saptamani / 14 zile). Ca si concluzie: a trebuit sa astept daca mi-am dorit sa beneficiez de servicii de calitate.

Cum de ani de zile merg tot la acest cabinet stiu cum functioneaza si sa nu ma astept la programari pe maine ( nu vorbesc de urgente) . La intrarea in cabinet am vazut acest text atat de adevarat:

IEFTIN SI RAPID = NU E BUN
RAPID SI BUN = NU E IEFTIN
IEFTIN SI BUN = NU E RAPID

Trebuie sa recunosc, nu este un stomatolog ieftin deloc, insa de fiecare data cand am plecat din acel cabinet am avut siguranta si liniste. Este un exemplu, extrem de general valabil, ce se adreseaza si proiectelor de Design Interior .

IEFTIN SI RAPID = NU E BUN

Proiect ieftin si rapid realizat, omite clar timpul dedicat detaliilor.  Designul de interior din radacina lui insemna atentie la detalii. Un proiect de interior unde nu s-au respectat detaliile, genereaza un client nemultumit din cauza ca s-a grabit.

RAPID SI BUN = NU E IEFTIN

Ne unim cu totii fortele si terminam in 2 saptamani un proiect de design.  It’s a deal! Dar va costa mai mult. De ce?

Minti luminate si implicate la maxim, focus doar pe un proiect, dead line respectat. Intr-o echipa un detaliu omis, este acoperit de un altul.

IEFTIN SI BUN = NU E RAPID

Acesta categorie cel mai bine se incadreaza in categoria: se aloca 1 ora / zi dupa proiectele mari pentru acest proiect, insa clientul primeste un proiect reusit, dar dupa o perioada de timp mai lunga

Categoric aceste proiecte vor dura mai mult, insa daca clientul are rabdare, primeste un proiect creativ.

Cauti un designer de interior?

DIZEN : studio de Design Interior in Cluj-Napoca iti sta la dispozitie cu cele mai inovative solutii in amenajarile de interior cat si cele de exterior.
Te asteptam cu drag sa vizionezi proiectele noastre de pe pagina de Facebook  sau Instagram unde ne poti lasa oricand si un mesaj privat pentru a discuta mai multe detalii.

Oferta de pret personalizata pentru proiectul de design interior.