DESPRE DIZEN:

Detaliu | Inspiratie | Zen        | Experinta | Noutatea

design interior, proiecte de amenajari interioare
Totul fiind concentat in concepte originale pentru designul de interior.

 

DIZEN STUDIO este un birou de Design Interior fondat in anul 2014, de catre arhitecta Andreea Muresan, absolventa a Faculatii de Arhitectură și Urbanism, in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

Pentru noi, design-ul interior inseamna sa oferim si sa crestem calitatea vietii tuturor clientilor. Prin proiectele dezvoltate de studioul Dizen sunt proiecte axate pe concepte creative, estetice, moderne si minimaliste. Scopul nostru este la transpunem in realitate toate ideile, prin dezvoltarea detaliilor tehnice de executie. Oferim servicii design interior si amenajari. Furnizori pentru produsele si finisajele propuse in proiectele noastre.

 

 

DIZEN  Studio ofera servicii specializate in design interior, la cel mai inalte strandarde prin realizarea de proiecte complete si detaliate , randari 3D efectuate, consultanta in design interior, planuri tehnice, implementarea proiectului, urmarirea si  asistenta de santier.

 

Designul de interior al fiecarui proiect nou este o noua provocare, un nou concept, avand ca si scop sa oferim clientilor idei originale pline de personalitate, solutii custom.

Serviciile noastre implica proiecte de  design interior pe domeniile:

REZIDENTIALE:  apartamente, case
HORECA : hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, cluburi
SPATII COMERCIALE: magazine, showroom, concept store
SPATII RECREATIONALE SI INTRETINERE CORPORALA: cluburi sportive, SPA, centre de infrumusetare, centre fitness
SPATII MEDICALE: farmacii, cabinete medicale, clinici medicale
SPATII DE BIROU

 

 

DIZEN Studio – Design interior