PRETURI DESIGN INTERIOR

PRETURI DESIGN INTERIOR

Salutare prieteni ai DIZEN-ului!

Toti dintre noi am trecut peste o perioada foarte ciuda din cauza pandemiei si ne-am adaptat la o comunicare intensa pe e-mail sau telefon.

Saptamanal primesc 8-10 telefone si e-mailuri pentru a face oferta de pret la proiecte de design interior.

90% din cereri se limiteza la intrebarea

“Cat ar costa un proiect de design interior pentru spatiul XYZ ( casa, apartament, birou, living, baie etc)?” Cu specificatia suprafetei in mp.

As vrea sa explic in mai multe etape, pasii exacti de parcurs, astfel incat impreuna sa putem ajunge la oferta de pret.

01. INFORMATII NECESARE PENTRU OFERTA PRET DESIGN INTERIOR

Fiecare client are un spatiu particular, diferit fata de alt client. Fiecare casa/apartament/ birou/ restaurant este diferit atat ca si suprafata, dar si cerintele clientilor sunt diferite ( cromatica, stil, organizare, mobilare, finisaje etc.).

Noi ca si firma de design, punem foarte mult accent pe detaliu si dorinta clientul. Astfel cand vom incepe colaborarea pentru realizarea unui proiect de design interior, vom interactiona cu clientul 1- 2-3 luni de zile. Ne dorim un flow in comunicare cat mai bun. De aici, noi incepem prin analiza cat mai exacta a spatiului ( chiar daca este vorba doar de oferta de pret).

Pentru ofertare ideal este sa ne trimiteti urmatoarele detalii:

  • un plan cu spatiul ce va urma sa se amenajaze

  • cateva fotografii cu situatia actuala

  • cateva fotografii cu stilul dorit ( imagini salvate de pe diverse site-uri, cu interioare / idei agreate)

  • o mica descriere cu ceea ce va doriti ( este cazul sau nu de modificari pentru instalatia electrica / termica / casa inteligenta, interventii care au aparut sau nu in timpul constructiei, finisaje dorite, mobilier, daca aveti sau nu nevoie de asistenta de santier etc).

  • un buget estimativ de investitie

  • un numar de telefon / e-mail sa va putem contacta

02. OFERTA PRET DESIGN INTERIOR

In urma discutiilor avute telefonic sau la birou cu clientul, dupa ce analizam impreuna toate detaliile noi vom reveni cu oferta de pret.

Aceasta oferta se poate realiza astfel:

pe metru patrat ( nu recomandam)

( Dizen Studio nu oferteaza la mp);

pe lucrare : estimarea corecta, fara costuri ulterioare

( aici se ia in calcul volumul de munca, complexitatea si toate ideile discutate cu clientul , astfel incat noi vom oferi pretul final).

Din pacate exista pe piata si asa numitele oferte “standard”. Acestea practic sunt “super ofertele ieftine “ care dezavantajeaza din start clientul, deoarece plateste putin si primeste si mai putin decat plateste. DIZEN Studio nu lucreaza pe oferte “standard”. Nu recomand!

Un aspect important la oferta de pret este modul de prezentare al proiectului: un simplu 3d al spatiului ( pentru clientii cu mai multa imaginatie) sau in forma de randari fotorealiste detaliate ( aici se pot observa toate detaliile legate de lumini, materiale lucioase/ mate, texturi etc – recomand partea cu randari fotorealiste pentru ca proiectul sa fie clar inteles).

Un alt factor ce influenteaza oferta de pret este timpul de desfasurare al proiectului: terminam proiectul in 3-4 luni? Sau in 1-2 ani? Aici discutam despre “avioanele” dorite intr-un proiect, detalii care pot influenta pretul proiectului de design interior.

Doresc sa explic toate aceste aspecte legate de pretul unui proiect de design interior, deoarece fiecare client este particular / diferit , cu cerinte si nevoi diferite. Bugetul este diferit. Termenul de realizare al proiectului de design interior este difert la fiecare client. Noi ca si arhitecti trebuie sa ne adaptam si sa venim cu solutii premium.

Daca platesti o firma de design, este firesc sa primesti un proiect pe care apoi sa il respecti si sa il implementezi.

Probabil in acest articol ai asteptat sa iti spun cifre. 500 – 2000 – 5000 EURO? Oare cat costa un proiect de design interior? Trimite-ne toate informatiile necesare sa descoperim tot ceea ce iti doresti. Iti vom putea spune exact cat costa un proiect de design interior.

Contacteaza DIZEN STUDIO pentru toate proiectele tale de design interior si te asiguram ca limita de timp impusa de tine va deveni prioritatea noastra!