CEL MAI MINIMALIST SCAUN DIN LUME

Design interior minimalist? Uite-te cel mai minimalist scaun din lume

In ultimul timp totul se modifica in jurul nostru, dar din ce in ce mai mult stilul de viata.

Intalnim din ce in ce mai multe persone care adopta o viata o viata minimalista. Pe langa acest aspect si stilul minimalist in design-ul de interior devine tot mai cautat.

Ca istoric: acest stil a aparut in anii ’60, arhitectii fiind cei si cei care au promovat intens acest curent.

Minimalismul este vazut ca un instrument care te poate ajuta sa-ti regasesti libertatea reala: depinde numai de tine sa hotarasti ce este necesar si ce este inutil in viata ta. Minimalistii cauta fericirea nu prin lucruri, ci prin viata insasi.

Motto-ul minimalimului definitoriu este “Less is More “( Mai putin insemna mai mult).

In design-ul de interior, scopul esential fiind de a pune in valoare simplitatea spatiului prin elementele esentiale definitorii: spatii luminoase, aerisite, linii drepte, folosirea strategica a materialelor si punerea acestora in valoare.

Ordinea si simplitatea sunt doua aspecte dupa care trebuie sa te ghidezi in stilul minimalist. Cele mai evidente caracteristici sunt liniile drepte, formele geometrice bine definite, contrastul dintre nuante si numarul redus de obiecte decorative. Paleta de culori specifica stilului in design-ul de interior (si nu doar) al acestui curent include tonuri neutre, atat inchise (negru, gri petrol, maro), cat si deschise, precum bej, gri si alb .

Pentru toti iubitorii stilului minilist in design-ul de interior, va vom prezenta cel mai minimalist scaun realizat vreo data. Am putea spune faptul ca acest model ar fi de nelipsit intr-o casa care integreaza minimalismul.

Must To Have!

Un model mai simplu decat atat nici ca se poate.

Se numeste Urban Philosophy Chair .

A fost realizat de catre Studioul NN Design Band din Kazahstan.

Dupa cum se vede din liniile extrem de simple si clare ce pun amprenta asupra acestui design, NN Design Band este un Studio specializat pe design-ul minimalist.

In proiectele Dizen Studio se regaseste minimalimul deoarece suntem pasionati de minimalism.

Tu ce stil preferi? Minimalism? Insemna ca esti Dizen!

Contacteaza DIZEN STUDIO pentru toate proiectele tale de design interior si te asiguram ca limita de timp impusa de tine va deveni prioritatea noastra!

Sursa imagine: click aici