Designul interior pentru bai

Indiferent daca abordam un stil clasic, stil modern sau minimalist,  trebuie tinut cont despre faptul ca baia reprezinta  un spatiu la fel de important ca si dormitorul , livingul sau bucataria.

Baile moderne iti pun la dispozitie spatii care printr-o gandire si armonizare corecta se pot maximiza.

Pentru succes estetic un rol foarte important sunt materialele de finisaj si sanitarele. Nu faceti economie pentru un rezultat maxim! Cel mai popular este designul minimalist, care este si foarte avantajos din punct de vedere financiar, dar ofera si linii foarte curate si ordonate.

Designul de interior la o baie este la fel de important ca si la celelalte incaperi, deoarece  este locul destinat igienei zilnice, respectiv si spatiul destinat relaxarii dupa o zi de munca.

Trebuie sa tinem  cont despre modul in care abordam designul in acest spatiul. Daca am abordat un stil modern pe intreaga casa, este indicat sa pastram acelasi stil pe si designul de interior la baii.
Primul impas la designul unei bai, este  sa gasim produsele potrivite si corect selectate, incat sa reusim sa le integram  in spatiul disponibil, pentru a crea ambientul mult visat.

Acest articol are rolul de va prezenta mai multe exemple la proiecte ce implica designul interior al bailor, cu diverse concepte.

Daca esti în cautarea unor idei ingenioase pentrudesignul de interior al baii tale, Dizen iti arata cateva exemple, pe care le poti pune în practica foarte simplu.