Proiect Design Interior Casa, Cluj-Napoca

  1. DETALII PROIECT: Proiect Design interior Casa,  masuratori, modelare 3d, planse tehnice  executie  , asistenta implementare proiect
  2. LOCATIE: Cluj-Napoca
  3. AUTOR:   DIZEN STUDIO      Design interior Cluj-Napoca
  4. DATA: 2o19

Designul interior în alb poate crea o atmosferă luminoasă, pură și elegantă într-un spațiu.

Albul este o culoare neutrală care poate fi folosită într-o varietate de stiluri, de la minimalism la rustic sau chiar luxuriant. Iată câteva moduri în care poți să integrezi alb în designul interior:

Pereți albi:

Vopseaua albă pe pereți este un mod clasic de a deschide vizual un spațiu și de a permite mobilierului și accesoriilor să iasă în evidență. Albul poate face spațiul să pară mai mare și mai aerisit.

Mobilier alb:

Mobilierul alb poate adăuga un aspect elegant și curat. De la canapele și mese de cafea până la dulapuri și scaune, mobilierul alb poate fi piesa centrală a designului interior.

Accente colorate:

O modalitate de a păstra paleta de culori predominant albă, dar de a adăuga un pic de viață și personalitate, este să introduci accente colorate în formă de perne decorative, tablouri, covoare sau decorațiuni.

Materiale și texturi variate:

Pentru a evita ca un design alb să pară plictisitor sau prea steril, poți juca cu diferite texturi și materiale. Combinația de stofe moi, lemn, metal și sticlă poate adăuga adâncime și interes vizual.

Podele albe:

Dacă spațiul permite, un podea alb poate fi o alegere îndrăzneață. Poate crea un fundal uniform care să permită altor elemente să strălucească.

Iluminat amplificat:

Albul reflectă lumină, așa că acest design interior poate beneficia în mod special de iluminat natural și artificial. Utilizează ferestre mari și lumini adecvate pentru a păstra spațiul bine luminat.

Detalii decorative:

Dacă vrei să adaugi elemente decorative într-un spațiu predominant alb, alege-le cu atenție. Obiecte cu forme interesante sau decorațiuni cu texturi bogate pot adăuga personalitate.

Contraste subtile:

Introduce mici detalii de culoare în contrast cu alb, cum ar fi un perete sau un obiect de mobilier într-o nuanță neutră sau pastelată.

Nuanțe diferite de alb:

Poți utiliza mai multe nuanțe de alb, cum ar fi alb murdar, crem sau bej, pentru a adăuga adâncime și dimensiune în spațiu.

Curățenie și ordine:

Într-un design predominant alb, curățenia este esențială pentru a menține un aspect rafinat și aerisit. Orice pete sau murdărie pot deveni mai evidente într-un spațiu alb.

Designul interior în alb poate oferi un aspect modern, sofisticat și liniștit, creând un cadru perfect pentru a integra elemente decorative și mobilier distinctiv. Este important să echilibrați alb cu alte elemente pentru a evita ca spațiul să pară prea rece sau impersonal.

Cauti un designer de interior?

DIZEN : studio de Design Interior Cluj-Napoca

iti sta la dispozitie cu cele mai inovative solutii in amenajarile de interior cat si cele de exterior.Te asteptam cu drag sa vizionezi proiectele noastre de pe pagina de Facebook  sau Instagram unde ne poti lasa oricand si un mesaj privat pentru a discuta mai multe detalii.Oferta de pret personalizata pentru proiectul de design interior.