Proiect Design Interior Casa, Cluj-Napoca

DESPRE PROIECT :

  1. DETALII PROIECT: Proiect Design interior Casa,  masuratori, modelare 3d, planse tehnice  executie  , asistenta implementare proiect
  2. LOCATIE: Cluj-Napoca
  3. AUTOR:   DIZEN STUDIO      Design interior Cluj-Napoca
  4. DATA: 2023

 

Un proiect de design interior minimalist implică crearea unui spațiu care este caracterizat de simplitate, funcționalitate și claritate vizuală. Acest stil se concentrează pe esența elementelor și elimină orice detaliu sau element decorativ în exces. Iată câțiva pași pe care îi poți urma pentru a dezvolta un proiect de design interior minimalist:

Planificare și concept:

Stabilește obiectivele și nevoile pentru spațiul respectiv. Gândește-te la cum dorești să fie utilizat spațiul și ce atmosferă vrei să creezi. Conceptul de bază al designului minimalist ar trebui să fie simplu și clar.

Culori și materiale:

Alege o paletă de culori neutre și calmante, cum ar fi alb, gri, bej sau tonuri deschise de albastru și verde. Evită combinațiile complicate de culori. În ceea ce privește materialele, folosește suprafețe netede și curate, cum ar fi lemnul natural, metalul și sticla.

Mobilier minimal:

Optează pentru piese de mobilier cu linii simple și curate. Mobilierul trebuie să fie funcțional și să servească scopului, evitând ornamentele inutile. De asemenea, poți alege mobilier modular pentru a economisi spațiu și a adăuga flexibilitate.

Spații deschise:

Păstrează spațiul aerisit și deschis. Evită supraaglomerarea cu mobilier sau obiecte de decor. Lăsând spațiu liber în cameră, creezi o senzație de relaxare și ordine.

Depozitare inteligentă:

Gândește-te la soluții creative de depozitare pentru a păstra spațiul ordonat și neatins. Poți integra depozitare în mobilier sau utiliza rafturi deschise pentru obiecte esențiale.

Detaliile contează:

Într-un design minimalist, detaliile sunt esențiale. Asigură-te că toate elementele sunt bine finisate și că liniile și marginile sunt curate.

Ordine și curățenie:

Este esențial ca un spațiu minimalist să fie mereu ordonat și curat. Fii organizat și menține obiectele în locurile lor designate.

În final, un proiect de design interior minimalist poate crea un mediu calm, relaxant și echilibrat.

 

Cauti un designer de interior?

DIZEN : studio de Design Interior Cluj-Napoca

iti sta la dispozitie cu cele mai inovative solutii in amenajarile de interior cat si cele de exterior.Te asteptam cu drag sa vizionezi proiectele noastre de pe pagina de Facebook  sau Instagram unde ne poti lasa oricand si un mesaj privat pentru a discuta mai multe detalii.Oferta de pret personalizata pentru proiectul de design interior.