Proiect Design Interior Casa, Bucuresti

DESPRE PROIECT :

  1. DETALII PROIECT: Proiect Design interior Casa,  masuratori, modelare 3d, planse tehnice  executie  , asistenta implementare proiect
  2. LOCATIE: Bucureti
  3. AUTOR:   DIZEN STUDIO      Design interior Cluj-Napoca
  4. DATA: 2019

 

Un proiect de design interior bine realizat aduce numeroase avantaje și beneficii, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Iată câteva dintre aceste avantaje:

Spațiu Optimizat:

Un proiect de design interior profesional poate optimiza spațiul disponibil într-un mod eficient, asigurând că fiecare colț al camerei este folosit în mod corespunzător și că funcționalitatea este maximizată.

Estetică Plăcută:

Designul interior îmbunătățește aspectul vizual al spațiului. Alegerea culorilor potrivite, a texturilor și a elementelor decorative poate crea o atmosferă plăcută și atrăgătoare.

Personalizare:

Un design interior bine gândit poate reflecta personalitatea și gusturile proprietarului. Fie că preferați un stil  modern  sau minimalist, puteți crea un spațiu care vă reprezintă.

 

Cauti un designer de interior?

DIZEN : studio de Design Interior Cluj-Napoca

iti sta la dispozitie cu cele mai inovative solutii in amenajarile de interior cat si cele de exterior.Te asteptam cu drag sa vizionezi proiectele noastre de pe pagina de Facebook  sau Instagram unde ne poti lasa oricand si un mesaj privat pentru a discuta mai multe detalii.Oferta de pret personalizata pentru proiectul de design interior.