Proiect Design Interior Camera copii, Cluj-Napoca

DESPRE PROIECT :

  1. DETALII PROIECT: Proiect Design interior Casa,  masuratori, modelare 3d, planse tehnice  executie  , asistenta implementare proiect
  2. LOCATIE: Cluj-Napoca
  3. AUTOR:   DIZEN STUDIO      Design interior Cluj-Napoca
  4. DATA: 2023

 

Designul interior al unei camere pentru copii este o oportunitate minunată de a crea un spațiu distractiv, inspirațional și funcțional pentru cei mici. Iată câteva sfaturi și idei pentru a realiza un design interior captivant pentru camera copiilor:

1. Alege un Tema sau Concept:

Începeți prin a alege un temă sau un concept pentru camera. Poate fi legat de personajele preferate ale copilului, o activitate sau un mediu specific (de exemplu, spațiul cosmic, jungla, oceanul etc.).

2. Mobilier Adaptat Vârstei:

Investește în mobilier adaptat vârstei copilului. Paturile cu forme creative sau tematice, birourile ergonomice pentru studiu și mobilierul cu spațiu de depozitare pot fi excelente opțiuni.

3. Spațiu de Joacă:

Dacă spațiul permite, creează un colț de joacă în cameră cu jucării potrivite vârstei. Paturile supraetajate cu un spațiu de joacă sub ele sau colțuri de joacă tematice pot fi o alegere excelentă.

4. Depozitare Eficientă:

Asigură-te că ai suficient spațiu de depozitare pentru jucării, haine și alte obiecte. Mobilierul cu sertare încorporate, rafturi și cutii decorative pot ajuta la menținerea ordinei în cameră.

5. Zonă de Studiu și Creație:

Dacă copilul este în vârstă școlară, creează o zonă de studiu ergonomică și bine luminată. Adaugă un birou confortabil, o lampă de lucru și materiale pentru creație.

 

Amintește-ți că o cameră pentru copii trebuie să fie un loc sigur și inspirațional, care să încurajeze creativitatea și joaca. Adoptă aceste sugestii în funcție de personalitatea copilului și spațiul disponibil.

 

Cauti un designer de interior?

DIZEN : studio de Design Interior Cluj-Napoca

iti sta la dispozitie cu cele mai inovative solutii in amenajarile de interior cat si cele de exterior.Te asteptam cu drag sa vizionezi proiectele noastre de pe pagina de Facebook  sau Instagram unde ne poti lasa oricand si un mesaj privat pentru a discuta mai multe detalii.Oferta de pret personalizata pentru proiectul de design interior.